ATENȚIE ȘOFERI! Autostrada Soarelui, împânzită de radare

26 Iul 2015
ATENȚIE ȘOFERI! Autostrada Soarelui, împânzită de radare
10.500 de polițiști acționează, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranței publice. O atenție în plus este acordată locurilor de agrement și zonelor turistice din întreaga țară.

Sunt monitorizate în special traseele de deplasare dinspre Capitală și celelalte aglomerări urbane către staţiunile turistice și zonele de agrement din întreaga țară, autostrăzile A1, A2 şi A3 şi sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei către Bulgaria.

Astfel, din dispoziția șefului Poliției Române, aproape 10.500 de polițiști din structurile de ordine și siguranță publică, poliție rutieră, poliție transporturi, precum și din celelalte structuri ale Poliției Române acționează în zilele de sâmbătă și duminică pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța traficului rutier și depistarea celor care comit fapte antisociale.

Din totalul efectivelor angrenate în misiunile din acest sfârșit de săptămână, peste 8.000 sunt de la structurile de ordine publică, aproape 1.600 de la poliția rutieră și circa 700 de la poliția transporturi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră