Atenție șoferi! AGLOMERAȚIE pe Valea Prahovei

11 Iul 2015
Atenție șoferi! AGLOMERAȚIE pe Valea Prahovei
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:35), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie. Cel mai greu se circulă în zona Comarnic, unde s-a format o coloană de aproximativ 2 km., care înaintează cu dificultate, iar între Sinaia şi Buşteni, traficul rutier este intens.

”Este posibil să se aglomereze şi la intrarea în Predeal dinspre Azuga, în zona pasajului aflat în lucru (km 140+640 de metri), unde ieri, spre seară, se formaseră coloane de maşini în ambele sensuri”, se afirmă într-un comunicat al Infotrafic.

Pentru evitarea aglomaraţiei, polițiștii le recomandă conducătorilor auto care intenţionează să ajungă la Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele. În zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte, DN72A Târgovişte - Valea Mare-Pravăţ, DN73 Valea Mare-Pravăţ - Braşov. Poate fi urmată şi ruta A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN73) este în lucru.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră