ATAC IN STIL MAFIOT. Doi agenți și un ofițer de la Poliția de Frontieră bătuți cu bâtele de contrabandiști. Mașina polițiștillor, distrusă

18 Oct 2015
ATAC IN STIL MAFIOT. Doi agenți și un ofițer de la Poliția de Frontieră bătuți cu bâtele de contrabandiști. Mașina polițiștillor, distrusă
Doi agenți și un ofițer de la Poliția de Frontieră au fost bătuți crunt cu bâtele de mai multe persoane care se ocupă cu contrabanda cu țigări de proveniență ucraineana. Incidentul s-a petrecut  în pasul Hera, pe Drumul Național 18. Mai mult, mașina acestora a fost distrusă, potrivit actualmm.ro. Anchetatorii au inceput verificarile. 

Masina distrusa si politisti de frontiera batuti de contrabandisti

Incidentul s-ar fi produs în jurul orei 21.00 în pasul Hera între localitățile Petrova și Rona de Sus. Polițiștii de frontieră, doi bărbați și o femeie, se deplasau cu  un autoturism BMW proprietatea unui dintre aceștia spre casă, după ce au ieșit din schimb.  Din informațiile existente pana in prezent se pare că aceștia au fost blocați în trafic de un alt autovehicul. Din mașină au coborât mai multe persoane înarmate cu bâte. Acestea au lovit autoturismul în care se aflau polițiștii de frontieră și l-au distrus.

Nu s-au mulțumit cu atât. Indivizii i-au bătut și pe cei trei polițiștii cu bâtele. Toți trei au ajuns la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră