Arthur Project pregătește piese noi pentru albumul “O melodie pentru fiecare”

16 Iul 2021
Arthur Project pregătește piese noi pentru albumul “O melodie pentru fiecare”

ARTHUR PROJECT a lansat “Oriunde”, o piesă numai potrivită pentru Old Blacks Festival!

Old Blacks Festival, cel mai tare festival de rock al momentului se bucură de piese noi, care transmit! Arthur Project vine cu un nou single, “Oriunde”, care va fi inclus pe noul său album! E o piesă total diferită de celelalte, despre care artistul vorbește încântat. Ce a ieșit însă, a povestit chiar artistul!

“Piesa „ORIUNDE” completează mozaicul muzical ce se va numi „O MELODIE PENTRU FIECARE”, album pentru care  ARTHUR PROJECT se află în studio de ceva timp.

Așa cum fiecare melodie ce se va regăsi pe album, va fi total diferită, atât din punct de vedere orchestral cât și al stării pe care o va transmite, încercând să-și întâlnească ascultătorul fidel, despre „ORIUNDE” putem spune că descrie ipostază omului nepotrivit aflat la locul nepotrivit, fiind un îndrumar pentru evitarea abordării căilor greșite. În mod total diferit de celelalte piese, Arthur a construit orchestrația în jurul unei viori, cu un sound electronic, de dată această chitară având un rol minor, cele două voci ale trupei, Nina și Liviu aflându-se într-un dialog permanent”, a declarat Arthur.

Piesa poate fi ascultată accesând linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ei6gMQxeiJY

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră