Aragazul din care țâșnește apă - cea mai nouă invenție a "meseriașului" român! (VIDEO)

28 Iul 2017
Aragazul din care țâșnește apă - cea mai nouă invenție a "meseriașului" român! (VIDEO)

Pentru că minunile nu sunt la îndemâna tuturor, nu cum ne-am fi așteptat - la Caracal, ci la Cluj,  au început să se petreacă lucruri de neimaginat....

Un clujean, ce poftea la a-și fierbe cafeaua de dimineață, a crezut că a ratat momentul în care ar fi trebuit să se trezească de-a binelea și că visează în continuare, atunci când a realizat că nu avea cum să aprindă aragazul, deoarece din mașinărie nu răsufla gaz, ci un alt fluid, dar de-a dreptul imposibil de aprins: apa!

Lucrurile au început să se lege după ce a pus cap la cap întâmplările derulate din clipa în care a găsit un bilețel pe ușa apartamentului în care era informat că vor fi oprite gazele, din cauza unui vecin care urma să-și instaleze o centrală termică. 

Iar apa din instalația de alimentare cu gaze ar fi apărut după ce persoana solicitată, dar nu cu chemare spre meseria de instalator, și probabil neautorizat, a reușit să conecteze țeava de apă la conducta de gaz.

"Probabil, acum puteți pârli porcul cu dușul și să faceți niște frigărui în lavoar", e umorul cu care au reacționat prietenii clujeanului care a postat pe Facebook un film sugestiv intitulat - "Încă nu se aprinde apa furnizată prin conducta de gaz"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră