NU E BANC! Cum s-au trezit mai mulţi soferi cu apă în loc de combustibil în rezervoarele maşinii

09 Aug 2015
NU E BANC! Cum s-au trezit mai mulţi soferi cu apă în loc de combustibil în rezervoarele maşinii
Nu e un banc si, da, s-a intamplat in Romania! O benzinărie din Cluj a fost amendată sâmbătă de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj după ce mai mulţi şoferi s-au plâns că li s-au oprit maşinile la foarte scurt timp după ce au alimentat. Combustibilul de la benzinăria Lukoil din comuna clujeană Apahida conţinea apă. Compania şi-a cerut scuze clienţilor, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Probleme dupa alimentare....

 Mai exact, 11 şoferi au avut probleme după ce au alimentat, a explicat şeful Comisariatului Judeţean Cluj, Cristian Nicula. Maşinile s-au oprit după 100-200 de metri. Autovehiculele au fost transportate apoi pe platforme la service. Transportul s-a făcut pe cheltuiala firmei care deţine benzinăria. 

Scuze pentru clienti 


Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare 10.000 de litri de benzină şi au prelevat probe. Reprezentanţii benzinăriei au recunoscut că, dintr-o eroare, a ajuns apă în rezervoare.  Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă, Lukoil România îşi cere scuze clienţilor fideli pentru acest incident. Compania a menţionat că a acordat despăgubiri conducătorilor auto afectaţi de situaţia creată la benzinăria din Apahida.

Incidentul a avut loc în timpul operaţiunii de calibrare a parcului de rezervoare, iar dintr-o eroare umană s-a produs o contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzină Ecto Sport 98, se arată în comunicat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră