Apa caldă și căldura, întrerupte în Drumul Taberei. Lista străzilor afectate

04 Noi 2015
Apa caldă și căldura, întrerupte în Drumul Taberei. Lista străzilor afectate
Lucrările în cadrul proiectului "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon" vor opri furnizarea apei calde și a agentului termic în zona Drumul Taberei. Astfel, vor fi afectate 245 de blocuri aflate pe străzile Brașov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeșului, Aleea Pârva și Valea Ialomiței.
 
"RADET București anunță că va întrerupe temporar furnizarea apei calde și agentului termic pentru încălzire în zona Drumul Taberei din sectorul 6, începând cu 5 noiembrie, ora 00,00. Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului București pentru executarea unor lucrări finanțate în cadrul proiectului 'Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei — Pantelimon'", se arată într-un comunicat al RADET.
 
Reprezentanții constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuție de maximum 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă și căldură va putea fi reluat cel mai târziu sâmbătă, ora 6,00.
 
''Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigurăm că RADET va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunțat de constructor'', precizează comunicatul.
 
Clienții RADET pot solicita gratuit și din orice rețea informații privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă și căldură prin Dispeceratul de Urgență la numărul de telefon 0800.820.002.
 
De asemenea, bucureștenii pot consulta informațiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde la secțiunea "Opriri furnizare agent termic" sunt anunțate în timp real opririle în furnizarea apei calde și a agentului termic.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră