Anunț umanitar - Doi fraţi, Andrei şi Alex, au nevoie de ajutorul nostru!

19 Ian 2018
Anunț umanitar - Doi fraţi, Andrei şi Alex, au nevoie de ajutorul nostru!

Dragii nostri prieteni !
Avem nevoie de ajutorul vostru mai mult ca niciodată. Suntem cu ambii copii la Istanbul , fiecare cu afecțiuni diferite , la fel de îngrijorătoare, dar cu rezultate foarte bune. Financiar suntem destul de nelinistiti întrucât cheltuielile cresc de la o zi la alta și încă mai urmeaza etape de tratament.
Alexandru a incheiat cu succes procedura de recoltare de celule stem . A fost o săptămână foarte grea întrucât testele, analizele și așteptarea momentului oportun au durat 5 zile . Într-un final , vineri a intrat în operație pentru fixarea unui cateter special în zona gâtului pe un vas de sânge principal ,apoi timp de trei ore s-au recoltat celule stem. Din pacate nu au fost suficiente și procedura s-a repetat și a doua zi. In această situatie Alex a rezistat eroic 29 de ore cu cateterul fără sa poata misca gâtul sau capul. Celulele stem vor fi congelate si depozitate pana la terminarea tratamentului citostatic. Suma platita la Koç University pentru recoltare și depozitere a fost de 20000 euro. Duminică ne-am intors la American Hastanesi , iar luni a început cura 6 de chimioterapie. 
Andrei , fiul nostru cel mare , elev în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu , este și el în convalescenta după o operație la urechea dreaptă. Venit în vizită la Alex în vacanță de Crăciun i s-a făcut un control la ORL deoarece nu mai auzea normal. Analizele și un CT efectuate au arătat formațiuni tumorale bilaterale în canalele auditive. Este de fapt o recidiva a unor operații suferite în țară în 2016 și care nu au fost tocmai un succes. Și atunci osteoamele au fost extirpate , dar din cauza ca nu au fost reconstruite canalele auditive acestea s-au inchis. Acum i s-au extirpat tumorile și i s-a făcut greva cu piele de pe abdomen. Aceeași intervenție va trebui să fie efectuata peste 3-4 luni și la urechea stângă. Astfel, trecerea în noul an ne-a găsit departe de casă cu ambii copii pe patul de spital. 
Pentru toate acestea și pentru a putea continua avem nevoie de ajutor,. Atât la Alex , cât și la Andrei rezultatele tratamentelor sunt bune și nu avem voie să ne oprim. Doamne ajuta-ne sa găsim resursele financiare necesare să mergem mai departe!!!
Cont în LEI la BCR titular Ene Elena Georgeta
RO47RNCB0092062795240003
Cont în EURO la BCR titular Ene Elena Georgeta
RO74RNCB0092062795240002
tel 0722308809

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră