Angajatul primăriei care și-a violat propria fiică a fost trimis în judecată. Magistrații i-au prelungit mandatul de arestare

16 Iul 2015
Angajatul primăriei care și-a violat propria fiică a fost trimis în judecată. Magistrații i-au prelungit mandatul de arestare
Magistrații de la Judecătoria Târgu-Jiu au decis să prelungească mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Constantin Aveloiu, angajatul primăriei Stănești, din județul Gorj, care și-a violat în ultimii ani propria fiică în vârstă de 15 ani. Totodată, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu l-au trimis în judecată pentru viol.

"În fapt, s-a reținut că, începând cu luna 2013 și până în luna mai 2015, inculpatul, Constantin Aveloiu, prin constrângere, atât fizică, precum și psihică, a întreținut raporturi sexuale în mod repetat cu fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, pe care o avea încredințată spre creștere și educare. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale", a declarat Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Inițial, Constantin Aveloiu ar fi negat toate acuzațiile, însă dovezile găsite de procurori au dus la arestarea acestuia. Anchetatorii ar fi intrat în posesia mai multor înregistrări făcute chiar de adolescentă cu telefonul mobil. Într-o astfel de înregistrare s-ar auzi cum bărbatul o obligă pe fată să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței ei.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră