Andrei Ştefan Hamed, OLIMPICUL de la „Tudor Vianu“, înmormântat. Ultimele cuvinte pentru mama sa: „Te iubesc, dar totul în jur arde“

04 Noi 2015
 Andrei Ştefan Hamed, OLIMPICUL de la „Tudor Vianu“, înmormântat. Ultimele cuvinte pentru mama sa: „Te iubesc, dar totul în jur arde“
Era olimpic şi unul dintre cei mai buni elevi din cadrul liceului „Tudor Vianu“. Era plin de viaţă, iubea oamenii şi muzica. Avea multe speranţe şi spera să facă lucruri măreţe. Vineri seara, un foc de  artificii, o autorizaţie dată pe genunchi, un sistem mereu în agonie i-a pus capăt vieţii. Şi viselor. Şi speranţelor. Şi yâmbetului. Acum povestea lui arde într-o candelă aprinsă în faţa clubului Colectiv.  Ieri, colegii , familia şi prietenii l-au condus pe ultimul drum. A plecat mult prea devreme după ce vineri seara a fost  prins în infernul de la Colectiv. „Era un coleg bun, mereu plin de viaţa şi cu zâmbetul pe buze“, povesteşte o colegă de-a lui Andrei. „E mare păcat că s-a dus atât de tânăr. A fost cel mai bun coleg. Nu îl vom uita niciodată“, a mărturisit un alt coleg. 

Ultima suflare, ultimele cuvinte: „TE IUBESC, DAR TOTUL ÎN JUR ARDE“ 

Andrei Ştefan Hamed s-a stins la câteva minute după ce a fost scos dintre flăcări, pe trotuarul din faţa clubului. A murit înconjurat de salvatorii care au luptat pentru viaţa lui ca şi cum i-ar fi fost părinţi. A apucat însă să dea un ultim telefon mamei sale care i-a auzit ultima suflare.  I-a spus că o iubeşte şi că arde totul în jurul lui.  După care s-a stins, a murit şi din cauza intoxicaţiei cu fum,  în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.  

Reamintim că până în prezent 32 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Colectiv, iar peste 100 de persoane de zbat între viaţă şi moarte. Vineri seara, în timpul concertului susţinut de formaţia „Goodbye to Gravity“  în clubul Colectiv s-a dezlănţuit iadul pe pământ. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră