Anda Adam, PRIMUL MESAJ după ce soţul ei a fost săltat de DIICOT

19 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Anda Adam, PRIMUL MESAJ după ce soţul ei a fost săltat de DIICOT

„Neața. Ce aveți de gând să consumați la micul dejun? Am un pont pentru voi“, a scris Anda pe rețeaua socială Facebook. Soțul Andei Adam este acuzat de falsificarea instrumentelor de plată bancare. Acesta ar fi falsificat carduri în perioada 2009-2012, care apoi ar fi fost trimise în Australia, Mexic și SUA. Sorin Nicolescu ar fi scos aproape 50.000 de lei de pe aceste carduri, de la un bancomat din Constanța.

CITIŢI ŞI: Soțul Andei Adam, săltat de DIICOT

Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam, va fi audiat la sediul DIICOT Constanța, într-un dosar privind falsificarea instrumentelor de plată electronică. Pe numele acestuia a fost emis deja un mandat de aducere la sediul instituției. Nicolescu mai este acuzat de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul, fără drept, la un sistem informatic.

Potrivit acelorași surse, în perioada mai 2009 — iulie 2012, în mai multe rânduri, Nicolescu a deținut mai multe carduri contrafăcute, emitenții legitimi fiind bănci sau alte instituții financiare din Australia, SUA, Mexic, în scopul punerii acestora în circulație. În aceeași perioadă, a retras sume de bani de la un ATM situat în municipiul Constanța, în cuantum de 48.170 lei, fără consimțământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră