"Am primit prea mult pentru un pumn!", criminalul care a omorât un bătrân pentru că traversa strada prea încet, eliberat condiționat (VIDEO)

31 Iul 2015
Cosmin Gigi Drăgan, criminalul din Craiova care a omorât un bătran pentru că a traversat prea încet pe trecerea de pietoni, va fi pus în libertate, instanța aprobându-i cererea de eliberare condiționată informează adevarul.ro.

În urmă cu cinci ani, în aprilie 2010, un bărbat în vârstă de 62 de ani, Pavel Rentea, a fost agresat de un conducător auto, Cosmin Gigi Drăgan, pentru că a traversat strada pe trecerea de pietoni, mult prea încet pentru pretențiile șoferului. Incidentul s-a petrecut sub ochii nepoatei bătrânului, în vârstă de 5 ani.

Întreaga scenă a fost înregistrată de o cameră video de supraveghere instalată în zonă.
În imagini se vede cum după ce l-a lovit pe bătrân, Cosmin Gigi Drăgan se întoarce liniștit la mașina sa să-și continue drumul, revenind la un moment dat, nu pentru a-i acorda îngrijiri medicale bătrânului, ci pentru că în altercație își pierduse o brățară.

Din cauza loviturilor primite, Pavel Rentea a decedat câteva ore mai târziu, la spital, în urma unui stop cardio-respirator.

Judecătorii l-au condamnat pe Cosmin Gigi Drăgan la numai șapte ani de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte. După aflarea verdictului, în fața instanței, Cosmin Gigi Drăgan a declarat: "Am primit prea mult pentru un pumn“.

La cinci ani după reținerea sa, Cosmin Gigi Drăgan a solicitat eliberarea condiționată din penitenciar, pentru bună purtare, iar instanța a fost de acord cu această măsură, chiar în condițiile în care Drăgan este recidivist, având și o altă condamnare la activ, în 2009, pentru furt calificat.

 
Craiova - CRIMINALUL care a omorât un bătrân pentru că traversa strada prea încet, eliberat condiționat! "Am primit prea mult pentru un pumn!"

Posted by WTF News on Friday, 31 July 2015


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră