Alina Bica vrea să profeseze din nou. Programul controlului judiciar, la secret

19 Iun 2015
Alina Bica vrea să profeseze din nou. Programul controlului judiciar, la secret

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a declarat astăzi la instanţa supremă că a făcut o cerere la Poliție pentru a nu-i fi divulgat programul controlului judiciar impus de către instanță şi că de săptâmâna viitoare vrea să profeseze din nou. 

"Nu mă feresc de presă. Consider că m-ați mediatizat suficient. Am nevoie să merg pe stradă fără să se uite lumea după mine, cred. Înainte nu mi s-a întâmplat să merg pe stradă și să întoarcă lumea capul după mine și să aud șușoteli. E o situație pe care nu o doresc nimănui", a explicat  Bica de ce doreşte secretizarea programul controlului judiciar, conform agerpres.ro.

Ea mai spus că intenționează să profeseze din nou în domeniul juridic, începând de săptămâna viitoare, dar nu la Parchet sau într-o instituție a statului, deoarece nu ar mai putea să fie obiectivă niciodată și ar "găsi scuze oricui". Deşi Elena Udrea se află şi ea în libertate, Alina Bica spune că nu s-a întâlnit cu ea.

Fosta şefă a DIICOT a fost azi la Înalta Curte de Casaţie şi Casaţie unde judecătorii au decis conexarea cele două dosare ANRP, cunoscute ca "Bica 1" și "Bica 2", precum şi formarea unui nou dosar, prin disjungere, în care  Alina Bica și Adriean Videanu să fie judecaţi pentru infracțiuni care nu au legătură cu retrocedarea terenurilor de la ANRP.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră