Alina Bica: Pe la mine n-a venit domnul Băsescu, dar să știți că audierea mea de la instanță va fi un moment drăguț

27 Mai 2015
Alina Bica: Pe la mine n-a venit domnul Băsescu, dar să știți că audierea mea de la instanță va fi un moment drăguț
Fosta șefă a DIICOT Alina Bica, aflată în arest la domiciliu în celebrul dosar "Bica 2", a declarat într-un interviu acordat RomaniaTV, că pe la ea n-a trecut Traian Băsescu, făcând aluzie la vizitele acestuia la Elena Udrea, aflată și ea în arest preventiv. De asemenea, Alina Bica afirmă că audierea ei de la instanță va fi un "moment dragut", dar nu a dat mai multe detalii, menționând că nu vrea să dezvăluie strategia apărării.

Spre supararea unor domni, imi asum in continuare prietenia cu Elena Udrea. N-am interdictie sa iau legatura cu doamna Udrea. Vreau sa va spun un lcuru. Eu m-am apropiat de Elena Udrea, am devenit prietene, cu vreo doua luni inainte sa fie ministru", a spus Bica.

Despre scandalul cu filajul de la Paris, Bica a afirmat următoarele:

"S-a intamplat de Valientine's Day, in 2014. Urma sa-mi petrec ziua singura acasa, din cauza unor probleme persoane, asa ca, in momentul in care doamna Udrea mi-a spus ca petrece Valentine's Day la Paris, nu mi s-a parut un capat de tara sa-mi petrec un weekend acolo. Eu am cunoscut-o pe Elena cu o alta fateta decat o stie restul lumii. Dar, intre ceea ce se prezinta la televizor si modul in care o cunosc eu pe Udrea e o mare diferenta.

Alina Bica spune ca Traian Basescu n-a vizitat-o. "N-a venit domnul Basescu pe la mine si nici nu m-a sunat. Nu cred ca are numarul meu. Dar sa stiti ca audierea mea de la instanta va fi un moment dragut. Despre situatie in care ma aflu, ar fi o minciuna sa spun ca n-am simtit-o bine la orgoliul meu", a spus Bica.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră