COD GALBEN de ceaţă! Sunt vizate 17 județe, inclusiv Capitala

30 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
COD GALBEN de ceaţă! Sunt vizate 17 județe, inclusiv Capitala

UPDATE 12:10 - ANM a emis o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață, valabilă în următoarele ore, în zece județe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 15,00, în județul Cluj (inclusiv în municipiul Cluj-Napoca), local în zonele joase și drumurile naționale și europene se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 14,00, pe arii relativ extinse în județul Olt (inclusiv în municipiile Slatina și Caracal), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 17,00, local în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, vestul județelor Ialomița și Călărași și în zona de câmpie a județelor Buzău, Prahova și Dâmbovița, precum și pe autostrăzile, drumurile județene și naționale aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

..............................................

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe atenţionaări nowcasting de ceaţă în mai multe regiuni din ţară. 

Astfel, potrivit meteorologilor, este Cod Galben până la ora 09:00, în judeţele Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu şi Teleorman, precum şi autostrăzile, drumurile judeţene şi naţionale aferente.

Ceaţă va mai fi în județele Vaslui și Iași, inclusiv drumurile naționale și europene aferente, în judeţele Satu Mare, Sălaj şi Cluj, local in zonele joase şi pe drumurile naţionale şi europene, zonele de deal și de câmpie ale jud. Arad și Timiș inclusiv zona municipiilor Arad respectiv Timișoara precum și drumurile naționale și europene aferente, judeţul Bistriţa - Năsăud, local in zonele joase şi pe drumurile naţionale şi europene, inclusiv minicipiul Bistriţa. Aici se semnalează ceaţă ce determină vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Până la ora 11:00, în judeţele Alba, Sibiu şi Mureş, inclusiv drumurile naţionale, europene și autostrada, se semnalează ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră