ALERTĂ. Un infractor a evadat din arestul Poliției Sibiu

28 Iun 2015
ALERTĂ. Un infractor a evadat din arestul Poliției Sibiu
Duminică, în jurul orelor 15,00, un tânăr în vârstă de 16 ani a evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, unde se afla încarcerat ca bănuit de comiterea mai multor furturi calificate. În prezent, la nivel național, polițiștii desfășoară ample activități specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză.

Este vorba despre STOICA IONEL RĂZVAN, în vârstă de 16 ani, domiciliat în localitatea Agîrbiciu, județul Sibiu.

Acesta a fost încarcerat pe 17.06.2015 în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Semnalmente: înălțime — 1,70 m, greutate — 65Kg, păr șaten, fir drept, tuns scurt tip calotă, ochi căprui, constituție atletică, ten piele deschis, rasa caucazian.

Semne particulare: cicatrice la baza nasului, provenită de la o zgârietură.

La data evadării, acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening, de culoare neagră, cu inscripția ADIDAS pe partea dorsală și adidași albaștri.

Persoanele care pot oferi informații despre această persoană sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție, precizează IPJ Sibiu, într-un comunicat remis presei.

Potrivit stiridesibiu.ro,tânărul care a evadat din arest este originar din satul Agârbiciu, judeţul Sibiu, potrivit IPJ Sibiu. El era încarcerat într-o celulă alături de o altă persoană.

Se pare că tânărul nu a avut greutăţi foarte mari la evadare, el reuşind să iasă pe geamul arestului, după ce a smuls o bară de la grilajul de protecţie, având 1,70 înălţime şi 65 de kilograme.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră