Informații de ultimă oră din Turcia. MAE a emis o alertă de călătorie

30 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
Informații de ultimă oră din Turcia. MAE a emis o alertă de călătorie

Potrivit unui comunicat al MAE, compania aeriană Turkish Airlines a activat două adrese de internet pentru informaţii în legătură cu procedurile de preschimbare a biletelor de avion.

Este vorba despre:

- http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/announcements/announcement/flight-cancellations-after-ataturk-airport-incident

- http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/announcements/announcement/ticket-changes-refunds-and-cancelations-after-istanbul-incidents

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!".

Amintim că bilanţul atacului terorist de marți seara a ajuns la 41 morţi și 239 de răniți. Nu au apărut informaţii care să ateste că printre victime s-ar fi aflat şi cetăţeni români.

Potrivit autorităților turce, 13 victime sunt cetățeni străini (cinci saudiți, doi irakieni, un ucrainean, un iranian, un uzbec, un tunisian, un iordanian și un chinez), iar dintre acestea trei dețin și cetățenia turcă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră