Ai închis bine mașina înainte să o lași în parcare? Mai verifică! O metodă ingenioasă folosită de hoții din străinătate (VIDEO)

12 Iul 2015
Ai închis bine mașina înainte să o lași în parcare? Mai verifică! O metodă ingenioasă folosită de hoții din străinătate (VIDEO)
Ai închis bine mașina atunci când ai lăsat-o în parcare? Nu ar fi rău să verifici, chiar să faci “o tură” în jurul ei, pentru a te coinvinge că toate portierele sunt bine închise. Filmarea de mai jos arată cum se procedează în străinătate, la benzinării, dar și în alte locuri publice.

Hoțul profită de faptul că sunetul închiderii centralizate nu îi semnalizează proprietarului mașinii faptul că la închiderea din telecomană una dintre portiere este deschisă. Astfel, în momentul în care proprietarul vrea să iasă din mașină, hoțul se plimbă ca din întâmplare pe lângă ea și dechide exact portiera opusă acestuia.

Proprietarul nu își dă seama că nu a încuiat mașina și intră fără griji în benzinărie. Câteva minute îi vor fi de ajuns hoțului pentru a lua ce trebuie din autovehicol.

Atenție! Această metodă este folosită cu succes nu numai în străinătate, ci și în România. Ți se poate întâmpla oriune – în benzinărie, în parcarea de la supermarket sau în cea de acasă. Întreabă-te: Ai închis bine mașina înainte să o lași în parcare? Cel mai bine este să verifici închiderea tuturor portierelor înainte și de a nu lăsa lucruri de valoare, la vedere, în mașină.

Dacă găsești util acest video, te îndemnăm să îl sharuiești cu prietenii tai!
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră