Ai carte, ai parte… de transport gratuit!

04 Iun 2015
Ai carte, ai parte… de transport gratuit!
De azi și până duminică, 7 iunie 2015, toți cei care citesc o carte în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca beneficiază de călătorie gratuită.

„Ideea a venit de la un tânăr clujean care mi-a transmis această propunere într-o emisiune radio”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Proiectul, un parteneriat între Federația SHARE Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca, este dedicat încurajării lecturii. El face parte din seria acțiunilor desfășurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

La începutul anului, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, tinerii din echipa “Cluj 2015” - Day 15 - au afișat în autobuzele din municipiu diverse citate din autori clasici și contemporani, în cele cinci limbi oficiale ale Capitalei Europene a Tineretului. În parteneriat cu inițiativa "Cărțile pe față”, voluntarii Federației SHARE au distribuit mii de semne de carte cu mesajul “Dacă așteptai un semn să citești o carte, acesta este semnul”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră