Adrian Năstase: „Muma anti-coruptiei din România, acuzată de fraude electorale. Se va sesiza, oare, DNA?“

16 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Adrian Năstase: „Muma anti-coruptiei din România, acuzată de fraude electorale. Se va sesiza, oare, DNA?“

 

Redăm integral mesajul postat pe blogul său de Adrian Năstase:

„Nu mi-a venit să cred. Muma anti-coruptiei din România, acuzată de fraude electorale. Se va sesiza, oare, DNA?

“Jurnalistul Sorin Avram a declarat într-o postare pe Facebook că Monica Macovei încă îi este datoare, la doi ani de la finalul campaniei prezidențiale din 2014. Jurnalistul a precizat că lidera partidului M10 a dat declarații neadevărate la AEP (Asociația Electorală Permanentă), conform cărora în timpul campaniei prezidențiale, ea nu ar fi avut niciun material video produs pentru promovarea imaginii sale.

„La sfârșitul campaniei prezidențiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un număr de 0 (zero) materiale video produse pentru ea în campanie. Numai eu am făcut vreo 70 de bucăți, dar au mai făcut și alții. Legea o obligă să raporteze toate materialele publicitare, până la ultimul flyer.”

Videoreporterul a declarat că banii pe cel puțin 70 de materiale video pe care acesta le-a făcut pentru doamna Macovei nu i-a primit nici până în ziua de astăzi, pe motivul că nu sunt fonduri.

„Mi-a spus că nu mai sunt bani, să mai aștept. În realitate, numai în ultimele două zile de campanie și puțin după, i-au intrat în cont peste 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 78.028 lei.
Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba că mi-i dă în rate, ba că mi-i dă la toamnă. Am crezut-o, c-așa-i când ai impresia că lucrezi pentru oameni cinstiți. După ce a trecut și mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi să fi avut vreun contract. Aveam să aflu ulterior că acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar în preajma alegerilor.”

“Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.”

„O nouă campanie electorală stă să înceapă. Dacă o s-o vedeți pe Monica Macovei agitând cu mâna dreaptă buzduganul anticorupției, uitați-vă unde e mâna ei stângă. S-ar putea să fie prin buzunarele altora. Asta este, spre deosebire de alții, despărțirea mea de Monica Macovei nu a avut la bază principii și idei, ci o banală tzeapă.”

Vă vine să credeti? Campioana anti-coruptiei i-a dat teapă unui cunoscut jurnalist, in campania electorală, care, acum, o acuză de fraudă electorală. Pare un fel de denunt public. Credeti că DNA se va auto-sesiza?“, a concluzionat fostul premier. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră