UPDATE. Adrian Despot merge la consultările de la Cotroceni: În spiritul respectului față de democrație, voi fi acolo

06 Noi 2015
UPDATE. Adrian Despot merge la consultările de la Cotroceni: În spiritul respectului față de democrație, voi fi acolo
UPDATE. Adi Despot a revenit asupra deciziei sale de a nu participa la întâlnirea de la Cotroceni pe care președintele Klaus Iohannis o are cu reprezentanții societății civile.

"Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo", a scris muzicianul pe pagina sa de Facebook.

Surse din anturajul artistului au declarat că Despot nu a putut refuza invitația făcută, chiar telefonic, de președinte.


Numele lui Adrian Despot a fost pus pe una sau mai multe dintre listele cu reprezentanți ai străzii pentru Cotroceni. În această dimineață el însă a publicat pe contul său de Facebook câteva rânduri lămuritoare, spunând că nu are de gând să participle.
Iată mesajul său

Dragii mei,
Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.
Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.
Cu respect,
Adrian Despot

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră