O adolescentă a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza unui SELFIE

28 Iul 2015
O adolescentă a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza unui SELFIE
O adolescentă de 16 ani, din Adjud, a fost trimisă cu un elicopter la Spitalul de Arși din București, după ce s-a electrocutat.

Fata s-ar fi urcat pe un vagon, în zona Gării Adjud, pentru a face un selfie. Pentru că s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a format un arc electric şi s-a electrocutat.

Tânăra a suferit arsuri pe mai bine de 90% din suprafața corpului și a fost adusă direct la Focșani de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

„Am preluat de la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Adjud o adolescentă, din localitate, care a suferit arsuri prin electrocuție pe mai mult de 90% din suprafața corupului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată și predată elicopterul SMURD Galați, pentru a fi dusă la Spitalul de Arși din Capitală”, a precizat doctorul Dorinel Ticu, pentru presa monitoruldevn.ro.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare (TF) Adjud vor continua verificările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul și cum au ajuns fetele în zona respectivă.

Moda selfie-urilor pe vagoanele de tren pare să fi devenit virală printre adolescenţi. În mai, un licean din Constanţa a ajuns în stare gravă la spital după ce a chiulit de la ore şi s-a dus cu un alt coleg în triajul CFR din Poarta 5, pentru a se fotografia. Un caz asemănător a fost și la Iași.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră