Două Persoane, Lovite de Tramvai, în București. Un Bărbat a Murit, o Femeie e în Stare Critică

19 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Două Persoane, Lovite de Tramvai, în București. Un Bărbat a Murit, o Femeie e în Stare Critică

Un accident grav s-a produs pe bd. 1 Decembrie, în zona Piața Trapezului, unde un tramvai a lovit doi pietoni, un bărbat și o femeie, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile. La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială stingere cu apă și spumă. iar echipele ISU au acționat pentru ridicarea tramvaiului cu cric hidraulic și perne pneumatice.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai și a decedat, conform unor reprezentanți ai Brigăzii Rutiere. Femeia, în vârstă de 42 de ani, are leziuni la cap și la membrele inferioare și fost preluată de ambulanța SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Pantelimon.

Accidentul s-a produs în stația 1 Decembrie, iar din primele cercetări a reieșit că cele două victime au coborât din tramvaiul care circula dinspre Piața Titan către Depoul Titan și au traversat prin fața acestuia pe liniile de tramvai, prin loc neregulamentar. Cei doi au fost surprinși de tramvaiul care circula din sens opus. Vatmanul tramvaiului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră