Accident TERIBIL la Constanța. Un bătrân a murit după ce microbuzul în care încerca să se urce l-a călcat pe cap (VIDEO)

08 Iul 2015
Accident TERIBIL la Constanța. Un bătrân a murit după ce microbuzul în care încerca să se urce l-a călcat pe cap (VIDEO)
Un bărbat de 65 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce a încercat să se urce într-un microbuz de transport persoane. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul nu a avut nicio șansă, scrie presa constanteana
 
Accidentul s-a produs în juru orelor prânzului. Șoferul în vârstă de 52 de ani conducea pe DN 2A, în localitatea Ovidiu. Impactul s-a produs în stația de autobuz din dreptul bisericii. Martorii spun că nu este exclus ca bărbatul să fi avut probleme de sănătate.
 
Greșeala pietonului a fost faptul că s-a pozitionat în fața microbuzului pentru a-i face semn șoferului să oprească. Conducatorul auto nu l-a observat si a plecat de pe loc. Pe camerele de supraveghere se vede cum pietonul aleargă către microbuz și, câteva clipe mai târziu, ajunge sub roțile acestuia. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.
 
Polițiștii rutieri constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală. Șoferul microbuzului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră