Exclusiv. Reacţia Ministerului Apărării în cazul soldatului american implicat în accident

08 Iul 2015
Exclusiv. Reacţia Ministerului Apărării în cazul soldatului american implicat în accident
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Naţionale, Constantin Spânu, a declarat pentru mariutuca.ro că, nu poate comenta accidentul: „Despre cazul militarului implicat în accident, vă rog să vă adresaţi Ambasadei SUA.”

Un accident rutier a avut loc, marți seară, pe drumul spre Poiana Brașov, provocat de un soldat american aflat sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul de la volanul unui Jeep, un soldat american, cobora cu viteză mare din Poiana Braşov, a intrat pe contrasens şi a izbit puternic maşina care venea din sens opus, condusă regulamentar.

„Avea o alcoolemie de 0,65 în aerul expirat și 1,3 la mie în sânge. Era atât de beat că nu se putea ține pe picioare. Era haotic, nu răspundea la întrebări”, a declarat declarat tatăl șoferului, Costin Păunescu, care a fost lovit de jeep-ul soldatului american. Dacă el a fost mai norocos, fiind rănit uşor, prietena acestuia, Agnes Wagner - aflată pe „locul mortului“ a fost grav rănită. Ea a fost operată de urgenţă azi-noapte şi momentan, potrivit unor informaţii, s-ar afla la reanimare.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră