Accidente în lanț pe A2, din cauza poleiului: 17 mașini implicate, 22 de persoane rănite. Traficul este îngreunat la ieșirea din București (VIDEO)

16 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Accidente în lanț pe A2, din cauza poleiului: 17 mașini implicate, 22 de persoane rănite. Traficul este îngreunat la ieșirea din București (VIDEO)

El a precizat că patru dintre acestea au fost transportate cu ambulanţe la Spitalul "Sfântul Pantelimon" şi, respectiv, la Spitalul "Bagdasar-Arseni". Arafat a mai spus că unul dintre răniţi are fracturi la mâini. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, cele patru victime sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 62 de ani. 

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei".

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei vă informează că, din cauza unor accidente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti – Constanţa către centura Capitalei.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei. În aceste condiţii şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere", anunță poliția.

În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră