ACCIDENT GROAZNIC în Sibiu. O mamă și băiețelul ei de 8 ani, SPULBERAȚI de un camion pe trecerea de pietoni! (VIDEO)

16 Iul 2015
ACCIDENT GROAZNIC în Sibiu. O mamă și băiețelul ei de 8 ani, SPULBERAȚI de un camion pe trecerea de pietoni! (VIDEO)
UPDATE 14:08 - Femeia în vârstă de 36 de ani, lovită în plin de un camion pe trecerea de pietoni, a murit. 
 
„În pofida eforturilor medicilor, care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru salvarea sa, femeia ajunsă la SCJU Sibiu în urma accidentului rutier din Tălmaciu din data de 13 iulie a decedat în cursul nopţii, în jurul orei 1:30, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil", a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu, citat de turnulsfatului.ro.
 
Șoferul din Argeș care se face vinovat de accident va fi cercetat acum pentru omor din culpă.
.............................................................

Accident teribil în oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu. O mamă şi copilul ei în vârstă de 8 ani au fost spulberați de un camion pe trecerea de pietoni. Scena șocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum mama și fiul ei se asigură înainte de a păși pe zebră, însă șoferul camionului demarează în trombă de pe o stradă lăturalnică și intră pe DN7 fără să privească spre trecerea de pietoni. Cei doi sunt loviți în plin, femeia fiind târâtă câțiva metri pe șosea. 
 
IPJ Sibiu a stabilit că "la efectuarea manevrei de viraj la dreapta pentru a pătrunde în str. Unirii, nu acordă prioritate de trecere unei femei de 36 de ani, aflată regulamentar în traversare împreună cu fiul acesteia (...), accidentându-i grav pe amândoi", scrie turnulsfatului.ro
 
Potrivit turnulsfatului.ro, femeia din Tălmaciu este internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic Județean din Sibiu, în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.
 
Băiețelul de 8 ani a fost transportat de urgență la București, în stare critică. 
 
Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră