ABOMINABIL. Tânăr de 20 de ani, TORTURAT, MUTILAT și UCIS lângă Iași. I-au tăiat o mână și un picior, apoi l-au ATÂRNAT DE GARD! (VIDEO)

17 Iul 2015
ABOMINABIL. Tânăr de 20 de ani, TORTURAT, MUTILAT și UCIS lângă Iași. I-au tăiat o mână și un picior, apoi l-au ATÂRNAT DE GARD! (VIDEO)
UPDATE 18 iulie, ora 8:15 - Amănunte şocante în cazul crimei din Sineşti, unde un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost atârnat de un gard, torturat și mutilat. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, suspecţi în acest caz sunt rude ale victimei, trei fraţi şi tatăl acestora, dar şi alte zece persoane din localitate.

UPDATE 13:16
- Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au declarat pentru mariustuca.ro că, la această oră, o persoană bănuită că ar avea legătură oribila crimă din Sinești este audiată de polițiști.

În presa locală a apărut informația potrivit căreia la schingiuirea băiatului ar fi participat zece indivizi, însă aceleași surse polițienești nu au confirmat acest lucru.  

Cercetările continuă în acest caz.
.......................................

Crimă oribilă într-o localitate de lângă Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost ucis noaptea trecută cu o cruzime rar întâlnită, după ce a fost mai întâi torturat și mutilat.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, crima a avut loc în localitatea Sinești, în jurul orei 2:00, când mai mulți săteni au sunat la 112 spunând că un tânăr agonizează atârnat pe un gard, cu un picior și o mână tăiate. Băiatul fusese inițial legat de gard, apoi bătut cu cruzime pentru ca în final agresorii să-i taie cu un cuțit articulațiile mâinii drepte, de la cot, și piciorului stâng, de la genunchi.
 
Tânărul încă mai era în viață când a ajuns Ambulanța, însă și-a dat ultima suflare în drum spre spital. 
 
Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legală pentru necropsie, polițiștii demarând ancheta pentru identificarea criminalului.   
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră