A plătit o amendă de 145 de lei în monede de un ban! (VIDEO)

18 Mar 2017
A plătit o amendă de 145 de lei în monede de un ban! (VIDEO)

Un bărbat a reușit să extenueze casierele de la Direcția de Taxe și Impozite Buzău, după ce s-a prezentat la ghișeu, să achite o amendă în valoare de 145 de lei, cu monede de un ban.

Iritat de nedreptarea primirii amenzii de circulație, pentru oprire neregulamentară, bărbatul a hotărât să se răzbune, adunând, numai el știe cum, 145 de lei, în două sacoșe.

Vexate, casierele au considerat gestul drept o ofensă. "Cred că este o bătaie de joc la adresa noastră ca domnul să vină cu două sacoşe cu bani. I-am explicat că nu îi putem încasa aşa pentru că noi, la rândul nostru, trebuie să îi predăm la trezorerie în plicuri de câte 100 de monede. Faptul că dumnealui vrea probabil să protesteze astfel nu e vina noastră a casierilor. Se termină programul la ora 16.00, dar vom ţine pe cineva să îşi plătească contribuabilul amenda. Nu avem ce face. Vom ţine aici o casă deschisă pentru a putea să îşi plătească amenda, dacă nu o mai poate plăti şi luni", a comentat una dintre casiere.

Buzoianul, ironic, a răspuns că acțiunea sa reprezintă de fapt un act de civism. "Am de plătit o amendă de 145 de lei. O amendă de circulaţie pentru oprire neregulamentară. Aceasta nu este o formă de protest, este vorba de spirit civic şi îmi achit datoriile fiscale. Am venit cu banii în sacoşe, dar doamnele de la casierie mi-au dat plicuri şi mi-au zis să pun câte 100 de monede în fiecare plic", a spus acesta.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră