A murit actorul Costin Mărculescu

11 Iun 2020 | scris de A.V.
A murit actorul Costin Mărculescu Galerie foto (3)

Actorul Costin Mărculescu, care a debutat din adolescență în lumea artistică, a fost găsit mort în locuința sa. La 29 iunie ar fi împlinit 51 de ani.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa. Anunțul a fost făcut în direct, de Dan Capatos, la Antena1. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit de către ambulanțieri în cadă.

Actorul nu mai fusese văzut de 3-4 zile și nici nu a mai răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe locuințe. Cei de la Institutul de Medicina Legala urmează să stabilească motivele decesului.

UPDATE

Celebrul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în noaptea de miercuri spre joi, în locuința sa, din București. O echipă de la Antena 1 a fost anunțată de vecinii actorului că nu l-au mai văzut de câteva zile. Reporterul Horațiu Tudor a sunat la 112, iar echipaje de la pompieri, poliție și poliția locală s-au deplasat la apartamentul acestuia, potrivit stiripesurse.ro.

Pompierii au spart ușa și ș-au găsit pe Costin Mărculescu căzut în cadă, în stare de putrefacție, conform jurnaliștilor de la Antena 1.

Circumstanțele în care a fost descoperit decesul actorului amintesc de situația similară în care a sfârțit jurnalista Cristina Țopescu, găsită moartă în casă după aproape 12 zile de la deces.

UPDATE

Vecinii spun că actorul nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele, scrie spynews.ro.

Animalul de companie al lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic timp de mai multe zile.

Cunoscuții au încercat să îl contacteze și la telefon sau pe rețelele de socializare, însă acesta nu a răspuns nicăieri.

UPDATE

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauza morții. Acestea sunt precizările Poliției, potrivit Digi24.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.

Actorul a fost găsit în cadă, au declarat surse din cadrul ISU, pentru Mediafax.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției.

Digi24 prezintă și câteva imagini de la fața locului, din care redăm următoarele:

BIOGRAFIE

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate, scrie cinemagia.ro.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră