Cercetătorii au descifrat care sunt fanteziile sexuale ale femeilor. Incredibil ce arată studiile

29 Sep 2016 | scris de Istvan Deak
Cercetătorii au descifrat care sunt fanteziile sexuale ale femeilor. Incredibil ce arată studiile

Cel puțin în materie de fantezii sexuale, susține revista germană Focus, experții au ajuns la un numitor comun. Rezultatele i-au surprins până și pe specialiști.

Sex în public
Într-o parcare cu mulți oameni adunați în jur, care privesc plini de curiozitate. Asta visează 22% dintre doamne, în timp ce 40% nu ar refuza un asemenea scenariu.

Sex cu un străin
O întâlnire spontană într-un bar sau o aventură în timpul unei călătorii în interes de serviciu - cele mai multe femei nu se tem de o partidă de sex cu un bărbat complet necunoscut.

Sex în grup
Chiar dacă numărul doamnelor care doresc asta este mai mic decât în primele două cazuri, una dintre ele a expus clar care este fantezia ei: „Sunt încătușată, legată la ochi, în timp ce cineva pe care îl iubesc mă împarte și cu alți bărbați pe care nu îi pot vedea”.

Viol
Chiar dacă este de aproape neconceput, multe femei visează la viol. Conform studiului realizat în SUA, 30-60% dintre femei visează că sunt violate în timpul sexului. “De șeful meu, de un străin într-un bar, de prietenul tatălui meu. Incitant și brutal”, a motivat una dintre doamne.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră