Vampirii din Hollywood au transmis un mesaj video

24 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Vampirii din Hollywood au transmis un mesaj video

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la singurul concert Hollywood Vampires din Europa de Est.

Johnny Depp (chitară, backing vocals) + 6 muzicieni de excepție

În scurt timp, pe 6 iunie, vom avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots). Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitară) și Bruce Witkin (claviaturi) au ținut să transmită un mesaj publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare, la concert. Nici Johnny Depp nu a lipsit de la filmare, fiind prezent într-o formă...inedită.

Mari hituri înscrise în istoria rockului

Hollywood Vampires au ales doar cinci țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din Europa de Est. Cei prezenți la Romexpo vor asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires” (2015) și reinterpretări ale unor hituri înscrise în istoria rockului. În deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos al trupei Robin and the Backstabbers.

25% reducere la taxi

Totodată, reamintim publicului că Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranță al fanilor prezenți la Hollywood Vampires. Toți cei care își vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert și/sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei. Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră