Mărturisire tulburătoare a medicului lui Michael Jackson. Cântăreţul ar fi fost castrat chimic de tatăl său

11 Iul 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Mărturisire tulburătoare a medicului lui Michael Jackson. Cântăreţul ar fi fost castrat chimic de tatăl său

La nouă ani de la moartea sa, Regele Pop, Michael Jackson, încă mai face să curgă cerneală pe seama sa. Şi nu este vorba despre muzica lui, cu care a încântat lumea întreagă, ci despre dezvăluiri tulburătoare făcute de medicul său, acum, după ce şi tatăl lui Michael a murit.

Medicul Conrad Murray, care a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că i-a provocat moartea lui Michael Jackson, administrându-i o doză mortală de Propofol, vorbeşte din nou despre trecutul dureros al regelui muzicii pop. Într-o înregistrare video dată publicităţii de site-ul The Blast, Conrad Murray afirmă că tatăl lui Michael, "Joe Jackson, era unul dintre cei mai răi taţi din istorie", scrie gala.fr.

CITIŢI ŞI: Nouă ani de la moartea Regelui Muzicii Pop. Câţi i-au ştiut suferinţele lui Michael Jackson?

Murry explică faptul că a auzit despre atrocităţile comise de tată fiului său. "Îl ştiam şi mă ocupam foarte bine de Michael. El mi-a povestit despre numeroasele suferinţe la care a fost supus de tatăl său şi mi se părea îngrozitor, dincolo de imaginaţie şi de cuvinte", explică medicul.

Declaraţiile medicului, care apar acum, după moartea lui Joe Jackson, riscă să scoată din minţi familia Jackson. Dar un sâmbure de adevăr cu siguranţă există, căci multe dintre deciziile lui Michael au avut la bază influenţa nefastă a tatălui.

Joe Jackson avea o obsesie: ca timbrul vocii lui Michael să nu se schimbe, odată cu venirea pubertăţii. Încă de la începuturile trupei Jackson 5, Michael devenise starul grupului. Avea doar 6 ani şi se dovedise cel mai talentat dintre fraţi şi cel mai carismatic. Mană cerească pentru tatăl său. 

Dar, pentru ca vocea lui Michael să nu se schimbe, Joe a decis pur şi simplu castrarea chimică a fiului lui, pentru ca vocea să îi rămână neschimbată, afirmă acum fostul medic personal al starului american.

O declaraţie care va tulbura în primul rând pe primii cel mai direct vizaţi de ea, şi anume copiii lui Michael Jackson....

Aceasta nu este prima dată când este vehiculată ideea că Michael Jackson a fost castrat chimic pe când era copil. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu Propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în detenţie.

 </p>

Alte stiri din Muzica

Ultima oră