Palme d'Or-ul din acest an intră în cinematografe

20 Oct 2015
Palme d'Or-ul din acest an intră în cinematografe
Independența Film anunță premiera în cinematografele din România a filmului Dheepan, premiat cu Palme d’Or anul acesta la Festivalul Internațional de film de la Cannes. Dheepan este regizat de Jacques Audiard (Un profet, De battre mon cœur s'est arrêté) și va rula în cinematografele din România începând din data de 30 octombrie.

Filmul va fi prezentat în avanpremieră în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest (23 - 29 octombrie), în prezența regizorului.

Jacques Audiard (63 de ani) este unul dintre cei mai aclamați cineaști ai momentului. Notorietatea internațională a venit odată cu filmul Un profet, câștigător al Marelui Premiu la Cannes 2009, nominalizat la Oscar și Globurile de Aur și premiat cu BAFTA și nouă trofee César. Jacques Audiard, premiat cu Palme d’Or la Cannes 2015 pentru Dheepan, se va întâlni pentru prima dată cu spectatorii din România la Les Films de Cannes à Bucarest (23 – 29 octombrie). Regizorul își va prezenta filmul, va răspunde întrebărilor publicului și va susține un masterclass la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) 

Alte stiri din Film

Ultima oră