Sylvester Stallone acuzat că i-a insultat pe figuranți numindu-i „grași” și „urâți” pe platourile de filmare „Tulsa King”

09 Apr 2024
Sylvester Stallone acuzat că i-a insultat pe figuranți numindu-i „grași” și „urâți” pe platourile de filmare „Tulsa King”

O companie de casting din Atlanta care furnizează figuranți pentru serialul lui Sylvester Stallone „Tulsa King” a părăsit producția pe fondul acuzațiilor potrivit cărora Stallone și un regizor al serialului i-au insultat  pe unii dintre actori, scrie New York Post

Rose Locke Casting din Atlanta, care a fost angajată să găsească actori de peste 18 ani pentru seria Paramount+ – care acum filmează al doilea sezon – a renunțat la producție după ce condițiile de lucru de pe platou au fost discutate pe o pagină privată de Facebook pentru actorii din Atlanta, potrivit Deadline.

Acuzațiile de pe pagina de Facebook au exă Stallone, în vârstă de 77 de ani, și unul dintre regizorii nenumiți ai serialului i-au numit pe unii dintre figuranți „urâți”, „cadă de untură” și „gras cu baston”.

Rose Locke Casting a renunțat la „Tulsa King” duminică, 7 aprilie, potrivit paginii sale de Facebook .

„Am vrut să vă trimitem o actualizare despre întâmplările de aici, în lumea noastră de casting. Am ales să ne despărțim de „Tulsa King”,” a spus compania. „Vom termina săptămâna viitoare, iar a 12-a va fi ultima noastră zi.

„Trimitem urări de bine oricui preia spectacolul. Vă mulțumim tuturor, artiști de fond pentru sprijinul vostru continuu.”

Într-o postare separată, Locke și-a îndemnat clienții să îi contacteze dacă au auzit sau au experimentat ceva presupus „toxic” pe platoul emisiunii.

„Am fost informat despre anumite lucruri care s-au întâmplat joi, în prima zi a filmarii”, a scris ea. „Am venit în a 2-a zi (vineri) să văd ce se întâmplă. La sfârșitul zilei, mi-am dat demisia pentru că era un mediu clar toxic în care nu mă simțeam confortabil să mă pun pe mine sau pe artiștii de fundal.”

Luni, scriitoarea Julie Benson, care nu este asociată cu „Tulsa King”, a împărtășit mesajul lui Locke și a adăugat alte câteva plângeri cu privire la presupusul comportament al lui Stallone.

O sursă apropiată de „Tulsa King” a declarat pentru Deadline că abia recent au luat cunoștință de postările pe rețelele de socializare și „se uită la acest lucru”, în timp ce serialul încearcă să se potrivească cu scenele din sezonul 1.

Deadline a raportat că știrile despre presupusul comportament de pe platoul „Tulsa King” au fost preluate de alte pagini de Facebook pentru actori de fundal, inclusiv una condusă de Dee Dee McDaniel Simmons din Carolina de Sud .

„Mai multe grupuri vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat pe platourile filmărilor „Tulsa King” din Atlanta”, a scris ea. „La început am sperat că a fost doar un zvon rău început de o persoană care poate să fi simțit într-un fel; dar au fost nenumărate persoane care au fost pe platourile de filmare și au declarat ce au văzut, cum au fost tratați etc.

„Din păcate, Sly Stallone și echipa au făcut lucrurile mizerabile pentru figuranți și mulți au spus că filmarea a fost complet neprofesionista și o mizerie totală. Deși nu am lucrat personal cu Rose Locke și CL Casting... Am un mare respect pentru ei pentru că s-au retras din proiect și au căutat artiștii lor de fundal.”

Cu toate acestea, potrivit TMZ , regizorul/producătorul „Tulsa King” Craig Zisk a negat acuzațiile lui Locke și a spus că nimeni nu a rostit nicio insultă pe platourile de filmare.

Zisk a spus că Locke nu a fost pe platourile de filmare în ziua presupuselor insulte - și că compania ei a ales în mod necorespunzător figuranții pentru serial, care ar trebui să fie „într-un bar tânăr și la modă”, cu actori care urmează să fie repartizați în intervalul între 25 de ani si 35 de ani.

Dar actorii de fundal erau „considerabil mai în vârstă”, potrivit TMZ, în timp ce Zisk a spus: „Au fost politicoși și și-au făcut treaba”.

Zisk a spus că i-a spus lui Locke că trebuie să trimită fotografii ale figuranților pentru a se încadra în filmări, dar ea a raspuns: „Nu lucrez așa”, potrivit TMZ. „Așa lucrez eu și toți cei pe care îi cunosc lucrează așa în castingul de figuranți” i-a spus Zisk iar Locke a răspuns „OK” – apoi a renunțat o oră mai târziu.

Zisk a mai spus că Stallone nu a spus niciodată nimic despre „fetele drăguțe din jurul lui” și că soția sa, Jennifer Flavin, a fost pe platourile de filmare tot timpul în timpul filmărilor.

În serialul Paramount+, care marchează primul serial de televiziune al lui Stallone, el îl interpretează pe șeful mafiei din New York, Dwight „The General” Manfredi, care, după ce a petrecut 25 de ani în închisoare, este trimis de șefii săi să fie o forță în Tulsa, Oklahoma – unde el își întemeiază propria „familie” în efortul de a construi un nou imperiu criminal.

Seria a fost creată de guruul „Yellowstone” Taylor Sheridan. Stallone este unul dintre producătorii săi executivi.

Alte stiri din Film

Ultima oră