Zbor horror. Pasagerilor nu le-a rămas decât să strige ”Allahu Akbar!” (VIDEO)

05 Mai 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Zbor horror. Pasagerilor nu le-a rămas decât să strige ”Allahu Akbar!” (VIDEO)


Locurile de depozitare a bagajelor au fost și ele puternic avariate, unii dintre pasageri au fost aruncați din scaunele lor, câteva bagaje au fost propulsate peste tot în interiorul avionului. Una peste alta, o scenă horror, pe care nimeni nu și-ar dori să o trăiască, scrie 7sur7.be.
Zdruncinăturile puternice au apărut cu aproximativ trei sferturi de oră înaintea aterizării la Jakarta, în Indonezia. Majoritatea pasagerilor erau musulmani care veneau din pelerinaj din Arabia Saudită. În total, nouă persoane au fost grav rănite, iar dintre acestea, trei au chiar vertebre rupte.
O înregistrare video realizată de unul dintre pasagerii de la bord face deja turul Internetului și arată coșmarul pe care l-au trăit pasagerii, complet terifiați de zdruncinături.
Unii dintre ei au început să implore după ajutorul Divinității, strigând ”Allahu Akbar!”. ”Oamenii strigau ca și când le sunase ceasul. Nu am trăit niciodată ceva mai îngrozitor”, declară unul dintre pasageri.
”Am fost propulsat în aer și m-am lovit cu capul de plafon”, a declarat Lita Herlita, pentru Daily Kompas. ”Am văzut oameni plini de sânge. Zburau obiecte peste tot, iar oamenii strigau Allah, Allah. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mai sunt încă în viață”, a mai spus aceasta.
Compania Etihad a anunțat, într-un comunicat, că zborul EY474 a fost cuprins de turbulențe violente și bruște cu 45 de minute înaintea sosirii pe aeroportul Soekarno Hatta International din Jakarta.
Aparatul, un Airbus A330-200, a aterizat fără probleme pe aeroportul indonezian și persoanele rănite au fost preluate de echipe medicale aflate la sol.
Cei nouă răniți grav au fost transportați la un spital local și internați.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră