VIDEO DRAMATIC. Elicoptere rusești ATACĂ o zonă controlată de Armata Liberă Siriană, fără legătură cu ISIS. Daily Mail a publicat IMAGINILE

14 Oct 2015
VIDEO DRAMATIC. Elicoptere rusești ATACĂ o zonă controlată de Armata Liberă Siriană, fără legătură cu ISIS. Daily Mail a publicat IMAGINILE
Tabloidul britanic Daily Mail a publicat imagini dramatici cu elicoptere rusești Mi-24 care atacă o zonă controlată de rebeli sirieni, fără legătură cu gruparea teroristă ISIS.
 
Imaginile au fost surprinse în orașul Kafr Naboodah, provincia Hama, care este sub controlul Armatei Libere Siriană. 
 
Rusia susține că intervenția sa în Siria a slăbit puterea jihadiștilor ISIS, însă activiștii susțin contrariul, faptul că gruparea teroriștilor s-a extins.
 
Ieri, armata rusă a anunțat că a bombardat 86 de "ținte teroriste" în ultimele 24 de ore, un record absolut de lovituri aeriene de la începutul intervenției sale militare la 30 septembrie. 
 
Bombardierele tactice Su-34 și avioanele de sprijin Su-24M și Su-25SM au efectuat 88 de misiuni aeriene pentru a lovi ținte în provinciile Raqa (est), Hama (centru), Idleb (nord-vest), Lattakia (nord-vest) și Alep (nord-vest), a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului, generalul Igor Konașenkov.
 
Oficialul rus a afirmat că avioanele rusești au distrus posturi de comandă, depozite de muniții și arme, vehicule militare, ateliere de producție de explozivi și tabere de antrenament ale Statului Islamic. 
 
"Datorită loviturilor noastre, teroriștii grupului SI au pierdut o parte din muniții, armamentul greu și echipamentul lor militar", a mai spus Igor Konașenkov.
 


Alte stiri din Externe

Ultima oră