„Am ucis 10 cu mâinile mele!”: un terorist Hamas s-ar fi laudat că a ucis evrei într-o convorbire cu părinții săi de la telefonul victimei

25 Oct 2023
„Am ucis 10 cu mâinile mele!”: un terorist Hamas s-ar fi laudat că a ucis evrei într-o convorbire cu părinții săi de la telefonul victimei

Un terorist al Hamas s-ar fi lăudat că a ucis 10 evrei „cu propriile sale mâini” într-o convorbire cu părinții săi de la unul dintre telefoanele victimelor sale, au susținut marți Forțele de Apărare Israelului, scrie NewYorkPost

Un terorist neidentificat al Hamas poate fi auzit spunându-i părinților săi să deschidă repede mesajul de pe WhatsApp astfel încât să îi poată „vedea pe toți cei” pe care i-a ucis, potrivit unei înregistrări telefonice postate de IDF pe X.

„Uite câți am ucis cu mâinile mele! Fiul tău a ucis evrei!”

El s-a lăudat că folosea un telefon furat de la o femeie evreică pe care o omorâse în Mefalsim, un kibbutz nu departe de granița Gaza.

„Am ucis-o și i-am ucis soțul”, a spus el. „Am ucis 10 cu propriile mele mâini! Tată, 10 cu propriile mele mâini!”

El i-a spus în mod repetat tatălui său să deschidă mesajele pentru a se uita la imaginile victimelor sale.

Cei doi par să se bucure la telefon, vocea teroristului plină de emoție, în timp ce el repetă entuziasmat de mai multe ori că a ucis aproape o duzină de oameni.

„O, fiule, Dumnezeu să te binecuvânteze!” spune tatăl lui.

„Jur, 10 cu propriile mele mâini”, a repetat teroristul când mama lui a venit la telefon. „Am ucis 10 cu propriile mele mâini.

„Mamă, fiul tău este un erou! Ucide, omoară, omoară!”

Mama lui îi răspunde că speră să fie adus acasă în siguranță.

Părinții îi cer să se întoarcă acasă, dar el refuză, spunându-le: „Nu există întoarcere. Este fie moarte, fie victorie.”

Bărbatul a revenit apoi insistând ca părinții săi să-i deschidă mesajul „să vadă morții”. Nu este clar dacă au văzut mesajele pe care le-a distribuit sau ce conțineau imaginile.

Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, a declarat că înregistrarea a fost dezvăluită pentru prima dată la Consiliul de Securitate al ONU.

Peste 5.000 de persoane au murit în Gaza de la începutul războiului pe 7 octombrie, potrivit Organizației Națiunilor Unite. Femeile și copiii reprezintă peste 60% din decese.

Peste 15.000 au fost răniți și 212 sunt ținuți ostatici de Hamas.

Alte stiri din Externe

Ultima oră