Un român a pătruns în curtea unui campion de lupte, culmea, tot român, în Austria. Vezi ce a urmat

20 Oct 2015
Un român a pătruns în curtea unui campion de lupte, culmea, tot român, în Austria. Vezi ce a urmat
Dacă am vrea să facem haz de necaz atunci am spune ghinion teribil pentru tânăr român de 20 de ani. Dintre toate locuințele posibile din Graz, el a ales-o tocmai pe cea a unui campion de lupte libere, George Nichifor.  

Bărbatul de 48 de ani a auzit că cineva a spart un geam în grădină. Atunci a observat că un tânăr se afla deja în grădina vecinului său, de 13 ori campion național de lupte.

După ce și-a sunat vecinul și a aflat că nu este acasă, Nichifor nu a stat mult pe gânduri și a încercat să prindă intrusul.

”Când m-a văzut, a încercat să fugă, dar l-am prins de la spate și nu i-am mai dat drumul”, a declarat Nichifor, pentru Kronen Zeitung.

Atunci a apărut și proprietarul casei, Gerald Mollich, care a dat o mână de ajutor.

”Vreau să subliniez ceva clar. Sportul nu este o armă. Doar l-am imobilizat corespunzător, nu l-am bătut”, a comentat Mollich.

Intrusul a încercat să le explice celor doi că nu este un spărgător de locuințe. Este interesat să cumpere un imobil în zonă și a vrut să se documenteze mai bine.

”Când l-am intrebat cum a intrat în curte, mi-a spus că poarta era deschisă, ceea ce e o minciună, fiindcă eu nu las niciodată poarta deschisă”, a explicat Mollich.

 La vederea polițiștilor, bărbatul a început să strige că este agresat de cei doi bărbați mai în vârstă. ”Calmează-te, că încă poți să respiri”, a reacționat Mollich.

Poliția l-a reținut pe tânăr și urmează să ancheteze dacă nu cumva se face vinovat și de alte spargeri de locuințe recent înregistrate. (I.D)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră