Un român a încercat să își răpească iubita pe o stradă din Germania: Mă îmbăt și te omor

03 Sep 2015
Un român a încercat să își răpească iubita pe o stradă din Germania: Mă îmbăt și te omor
Scene de groază pentru o tânără româncă în orașul german Regensburg. Ea a fost atacată de fostul iubit, care a încercat să o răpească pe stradă și să o aducă în România.  

Incidentul a avut loc la începutul lunii iunie. Bărbatul de 30 de ani venise special din România pentru a-și duce soția acasă. Au împreună și un copil, dar femeia a decis să îl părăsească.

Începuse să lucreze în Regensburg, ca ajutor de bucător, într-o pizzerie din centrul oraşului. Femeia a refuzat să se întoarcă acasă, astfel că acesta a intrat în bucătaria pizzeriei și a început să o amenințe: ”Mă îmbăt și te omor”.

Văzând că aceasta nu este impresionată, el a luat un cuțit, a apucat-o de păr și a încercat să o scoată cu forța din local. Tânăra a reușit să se elibereze și s-a încuiat în bucătărie.

Bărbatul a reușit să îi fure actele și suma de 400 de euro. Rămasă fără bani, ea a solicitat șefului ei să îi plătească în avans o parte din salariu. Seara s-a lasat cu un nou incident violent în cuplul român.

Româmul a așteptat-o la ieșirea din pizzerie, i-a luat și cei 300 de euro, apoi a luat-o în spate și a încercat să o bage cu forța într-o mașină. Femeia a opus rezistență și a fost izbită de un perete, alegându-se cu mai multe contuzii pe față și la spate.

Polțiștii l-au reținut pe român și l-au dus în arest preventiv sub acuzațiile de amenințare, vătămare corporală, tentativă de răpire și furt. După trei luni petrecute în spatele gratiilor, marți, Tribunalul Regensburg a decis să îl elibereze.

Deși nu există nici un dubiu asupra vinovației sale, avocatul românului a reușit să convingă instanța că este vorba despre un viciu de procedură din partea poliției germane.     

”Arestarea bărbatului a avut loc în condiții mai mult decât îndoielnice. Nici unul dintre cei doi români nu vorbea germană. Femeia povestea cele întâmplate unei prietene din pizzerie în limba română, aceasta traducea prietenului ei în italiană, care la rândul lui traducea polițistului în germană.Și apoi invers. Se jucau telefonul fără fir”, acuză avocatul Werner Semmler, citat de Mittelbayerische Zeitung.

Banii confiscați de la bărbat au fost pur și simplu cedați victimei, fără a se stabili dacă acuzațiile ei sunt adevărate, adaugă avocatul.

”Având în vedere viciul de procedură în întocmirea rechizitoriului și a absenței victimei, care nu a dorit să depună o plângere, inculpatul va fi eliberat și amendat cu suma de 1.000 de euro. În condițiile în care el a petrecut deja trei luni în arest preventiv, amenda se anulează”, a subliniat judecătorul Tamara Dekorsy. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră