Un avion a aterizat de urgenţă la Denver, puternic avariat de grindină

08 Aug 2015
 Un avion a aterizat de urgenţă la Denver, puternic avariat de grindină
Pagubele sunt impresionante, dar măcar nu există victime, aceasta este concluzia incidentului care a implicat un avion A320 al Delta Airlines, prins într-o furtună puternică şi nevoit să aterizeze de urgenţă la Denver. Pasagerii unui zbor între Boston şi Salt Lake City, în Statele Unite, au tras o spaimă de toată frumuseţea în noaptea de vineri spre sâmbătă, când avionul lor a fost prins în mijlocul unei furtuni cu grindină şi obligat să aterizeze de urgenţă la Denver.

Foarte avariat, aparatul nu mai are o parte din zona frontală, iar geamurile cabinei piloţilor au fost sparte, după cum stau mărturie imaginile publicate de mai mulţi pasageri pe reţelele de socializare.

Compania americană nu a furnizat încă versiunea sa asupra faptelor, scrie rtl.fr.

“Merg des cu avionul, dar acestea au fost cele mai înspăimântătoare 10 minute din viaţa mea”, povesteşte Robin Jones, o pasageră a zborului cu pricina. “Prin hublou se putea vedea cum partea frontală a avionului este avariată, era foarte impresionant”, a mai declarat şi un alt pasager, Rob Wessman, care a semnalat, la rândul său, parbrizul făcut ţăndări al avionului. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră