Tulburător! O româncă de 24 de ani s-a aruncat pe geam în Essen

06 Oct 2015
Tulburător! O româncă de 24 de ani s-a aruncat pe geam în Essen
Gestul necugetat al unei tinere românce din Essen a tulburat locuitorii de pe Stahlstrasse. Sâmbătă noaptea, românca de 24 de ani s-a aruncat pe geam, de la etajul 2.

A suferit răni majore și părea că viața ei atârnă de un fir de ață, însă a avut șansă și a supraviețuit, fiind la această oră în afara oricărui pericol. Polițiștii germani au încercat să afle luni împrejurarile exacte în care a avut loc incidentul.

Conform portalului Der Westen, tânăra lucra ca prostituată în clădirea care funcționa ca bordel. “Femeia a avut mare noroc, iar acum putem sta de vorbă cu ea”, susține purtătorul de cuvânt al poliției din Essen.

Fata le-a mărturisit anchetatorilor că s-a aruncat pe geam din propria inițiativă, nu a fost împinsă, nu a căzut din greșeală și nici nu a fost amenințată de cineva.

“Clădirea din care s-a aruncat tânăra este cunoscută în zonă ca fiind Casa Românească, iar imaginea de casă a plăcerilor nu este tocmai ceea ce pare”, scrie sursa citată.

Și casele învecinate funcționează tot ca bordeluri. Prostituatele care au alertat poliția se aflau într-una dintre clădirile învecinate.

“Am auzit țipetele tinerei și am decis să sunăm la poliție. Până au ajuns ei, fata zăcea deja într-o baltă de sânge”, spun fetele.

Sub protecția anonimatului, fetele susțin că prostituatele românce sunt forțate să se drogheze pentru a putea face față numărului mare de clienți. “Traficul de carne vie este cel mai utilizat cuvânt în zonă”, notează jurnaliștii germani.

“Noi suntem independente. Avem camera și cheia noastră, luăm decizii pe cont propriu. Româncele sunt permanent controlate și persecutate de proxeneți. Aceștia le confiscă actele, inclusiv hainele, pentru a fi siguri că nu vor fugi.

Iarna trecută, una dintre ele a fost pedepsită. Au închis-o timp de mai multe ore într-un garaj, în pielea goală, la minus 15 grade. De aceea, ele practică prețuri foarte mici și strică piața”, se plâng prostituatele din clădirile învecinate.

“Nu avem nici un motiv să nu credem versiunea tinerei, că s-a aruncat de bunăvoie”, a încheiat purtătorul de cuvânt la poliției. (I.D)



Alte stiri din Externe

Ultima oră