Donald Trump şi-a concediat managerul de campanie

20 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Donald Trump şi-a concediat managerul de campanie

Lui Corey Lewandowski, 42 de ani, fără vreo experiență anterioară în realizarea unei campanii prezidențiale, i se atribuie creşterea neaşteptată a lui Donald Trump în sondaje în timpul alegerilor primare. El este, însă, şi o figură controversată, fiind acuzat că a agresat o jurnalistă.

"Corey Lewandowski nu va mai lucra la campanie", a declarat purtătoarea de cuvânt Hope Hicks într-o declarație pentru New York Times. "Echipa de campanie îi este recunoscătoare lui Corey pentru efortul şi dăruirea sa și îi doreşte tot ce e mai bun."

Conform unor surse citate de NBC News, Trump a recunoscut că lucrurile au degenerat şi că trebuie să recurgă la ceva "destul de dramatic". O altă sursă a declarat pentru The Times că se plănuia de multă vreme ajustarea echipei din spatele lui Trump, care în ultima vreme scade în sondaje.

Luni dimineaţă, Trump a avut o discuţie faţă în faţă cu Lewandowski și a "rupt complet" relația profesională cu acesta după ce devenise clar pentru el că managerul său de campanie e "o problemă", susţin surse NBC.

Alte stiri din Externe

Ultima oră