ȘOCANT! Unicul mod de a recăpăta "onoarea" familiei a fost să-și omoare fiica

29 Sep 2015
ȘOCANT! Unicul mod de a recăpăta
Acolo unde până și rațiunea încetează a mai exista, nu trebuie să cauți nici măcar urma unor sentimente...

În loc de suport și înțelegere, o tânără de numai 19 ani a primit din partea familiei sale o condamnare, pentru că în opinia părinților săi comportamentul său a adus o dezonoare atât de mare încât numai moartea o putea șterge.

Asadullah Khan, un bărbat în vârstă de 51 de ani, capul unei familii musulmane care trăiește în Darmstadt, Germania, a admis în fața anchetatorilor că și-a strangulat fiica, Lareeb, după care, cu ajutorul soției sale, a transportat cadavrul acesteia și l-a aruncat într-o pădure din apropierea orașului.

"Lareeb nu a mai venit acasă timp de câteva nopți la rând. Și nici nu-și mai purta capul acoperit. Într-una din zile am primit o notificare din partea poliției în care eram anunțați că fiica noastră a fost surprinsă încercând să fure prezervative dintr-un magazin. În acest moment a fost evident că nu mai era virgină și că avusese un contact sexual. Când l-am anunțat, soțul meu a fost dărâmat de vestea primită", a declarat mama fetei ucise în fața instanței.

Lareeb își semnase singură condamnarea la moarte, după ce, în ciuda faptului că fusese bătută în nenumărate rânduri, fusese sechestrată în casă, chiar arsă și strangulată, a continuat să-și întâlnească iubitul în ciuda opoziției familiei, care îi aranjase căsătoria în Pakistanul natal.

Abdullah, care exprimă cu greu chiar și câteva cuvinte în germană, a declarat în fața instanței că și-ar dori să poată schimba ceea ce a făcut, dar că își iubește prea mult soția și fiicele pentru ca să n-o fi făcut.

Alte stiri din Externe

Ultima oră