Caz incredibil! O româncă a fost uitată de întreaga familie într-o parcare din Germania

23 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Caz incredibil! O româncă a fost uitată de întreaga familie într-o parcare din Germania


Excursia unei românce cu familia în Franța s-a transformat într-un coșmar. În timp ce era la toaletă, într-o parcare de pe autostrada A6 în landul german Baden-Wurttemberg, femeia a fost uitată nu doar de soțul ei, care era șoferul mașinii, ci și de copii și de socri.
Aceștia au plecat fără să se asigure că toată lumea este în mașină. În momentul în care s-a întors de la toaletă, româncei nu i-a venit să creadă că au dispărut toți membrii familiei. După ce a căutat mașina în zadar în toată parcarea, ea și-a dat seama că situația e gravă.
Neavând un telefon mobil, ea nu putea să contacteze pe nimeni și nici nu putea fi contactată. Dupa ore de așteptare a sosit poliția. Agenții au transportat-o într-un centru pentru oameni fără adapost din Heilbronn.
“Femeia a dormit în centru, iar poliția a încercat să reunească familia. La puțin timp, au fost anunțați prin stație că există o notificare în legătură cu o femeie dispărută în parcarea Kirchard, Încă din acea noapte, familia a fost reunită”, scrie T-Online.

Alte stiri din Externe

Ultima oră