Un român a plonjat cu duba într-un râu în Austria:”Veniți repede! Am fost răpit”

29 Noi 2016 | scris de Istvan Deak
Un român a plonjat cu duba într-un râu în Austria:”Veniți repede! Am fost răpit”

Un român a declanșat o amplă acțiune a autorităților austriece. El și-a anunțat un coleg prin stație, că la o benzinarie din Schwechat a fost atacat de doi bărbați și o femeie.

Aceștia l-ar fi lovit în zona capului, apoi i-au dat cu spray paralizant, după care l-au lăsat inconștient în duba pe care au plonjat-o într-un râu.

Colegul românului a alertat imediat salvarea, pompierii și poliția. Fiindcă victima acuza că răpitorii sunt încă în zonă, a fost trimis și un echipaj al trupelor de intervenție rapidă Cobra.

La fața locului s-au deplasat peste 50 de agenți. Românul le-a arătat coliba în care s-ar ascunde răpitorii, însă nimeni nu a fost găsit prin zonă. În final, acesta a mărturisit că totul a fost o minciună.

În cursul nopții, sistemul de navigație i-a jucat feste, s-a pierdut prin pădure și a aterizat într-un râu. De teama consecințelor, fiind vorba de o mașină a firmei la care lucra, a încercat să acopere incidentul inventând o poveste puțin credilă. Fără succes.

Conform neon.at, nu doar că va fi probabil concendiat de angajator, dar românul s-a ales cu dosar penal pentru minciuna sa.

Alte stiri din Externe

Ultima oră