Putin: Forțele ucrainene încearcă să perturbe alegerile

15 Mar 2024
Putin: Forțele ucrainene încearcă să perturbe alegerile

„Forțele armate ucrainene au încercat să atace Federația Rusă cu peste 2.500 de oameni și 35 de tancuri, dar nu au reușit nicăieri ”, a declarat Vladimir Putin vineri, în timpul unei întâlniri cu membrii consiliului său de securitate, potrivit comentariilor raportate de stat agenția de presă TASS citată de Le Monde

„Regimul de la Kiev atacă localități pașnice din Federația Rusă pentru a perturba alegerile”, a continuat șeful statului, asigurând că toate atacurile au fost respinse.

„După cum știți, în țara noastră au început alegerile prezidențiale în conformitate cu Constituția Rusiei. În încercarea de a perturba procesul electoral și de a intimida oamenii, cel puțin în zonele de frontieră cu Ucraina, regimul neo-nazist de la Kiev încearcă să să efectueze o serie de acțiuni criminale armate demonstrative”:  a spus președintele rus Vladimir Putin în timpul unei ședințe a Consiliului de Securitate al Rusiei, scrie La Repubblica

Putin i-ar fi cerut ministrului Apărării Serghei Şoigu să raporteze Consiliului cu privire la situaţia atacurilor ucrainene în regiunile de graniţă.

Atacurile Kievului în Rusia nu vor rămâne nepedepsite

Rușii vor răspunde cu și mai multă unitate încercărilor de provocare, iar atacurile ucrainene nu vor rămâne nepedepsite, a declarat președintele Vladimir Putin la o întâlnire cu membri permanenți ai Consiliului de Securitate.

Șeful statului rus a spus că reprezentanții regimului de la Kiev au efectuat mai multe acte de sabotaj și atacuri teroriste în regiunile de graniță ale Rusiei pentru a împiedica organizarea alegerilor prezidențiale.

Alte stiri din Externe

Ultima oră