Pilotul britanic de Formula1 Jenson Button, gazat şi jefuit la Saint Tropez

08 Aug 2015
Pilotul britanic de Formula1 Jenson Button, gazat şi jefuit la Saint Tropez
Pilotul britanic de Formula1 Jenson Button şi soţia sa, Jessica, au fost victimele unui jaf lunea trecută, la Saint-Tropez. Cuplul se afla într-o vilă închiriată împreună cu nişte prieteni, scrie ladepeche.fr.
n timp ce toată lumea dormea, doi bărbaţi au reuşit să pătrundă în vilă şi au furat mai multe bijuterii, a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului, adăugând că toate persoanele prezente erau foarte şocate de ceea ce s-a întâmplat.

Valoarea bunurilor furate se ridică la 426.000 de euro, potrivit victimelor, care au depus plângere a doua zi.

„Zona de umbră” a investigaţei se referă la maniera în care răufăcătorii au pătruns în casă. Aceştia ar fi folosit gaz pe care l-au introdus în sistemul de aer condiţionat, pentru a se asigura că toată lumea din vilă doarme-tun. Aceasta este ipoteza emisă de purtătorul de cuvânt al starului Formulei1, care a estimat că este o problemă din ce în ce mai serioasă în regiune.

Totuşi, aceste afirmaţii au fost calificate drept fanteziste în acest stadiu al anchetei. Procurorul adjunct al Parchetului din Draguignan a declarat că până acum nu au existat în regiunea Saint-Tropez jafuri cu utilizare de gaz pentru adormirea victimelor.

Pentru a obţine mai multe piste s-au efectuat prelevări sangvine, care vor fi analizate în cursul zilelor următoare.

Jenson Button, 35 de ani, locuieşte la Monaco, la 130 de kilometri de Saint-Tropez. (M.C)
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră