Naștere inexplicabilă în Irlanda

03 Sep 2015
Naștere inexplicabilă în Irlanda
Trei surori din Irlanda au uimit lumea medicală, când au născut toate în aceeași zi. Bebeluşii, doi băieţei şi o fetiţă, au venit pe lume la 1 septembrie, într-un spital din Castlebar, County Mayo (vestul Irlandei).

Potrivit BBC, cele trei femei au declarat că nu au plănuit acest lucru, chiar dacă locuiesc foarte aproape una de cealaltă și și-au petrecut mult timp impreună. Medicii si asistentele de la spitalul Mayo nu-și pot explica fenomenul și că este o premieră.

Prima a născut Mairead FitzPatrick, care a adus pe lume un băiețel, care se va numit Thomas Óg, la ora locală 03:25. Apoi, la 11:00, a venit pe lume fetița Sorcha, iar la 20:30 s-a născut Phelim. Surprinzător este că o a patra soră, Christina Murray, a intrat in travaliu în aceeași zi, la același spital, dar a născut la 2 septembrie.
Bebeluşii, doi băieţei şi o fetiţă, au venit pe lume într-un spital dintr-o zonă pitorească din vestul Irlandei. - See more at: http://stiri.tvr.ro/trei-surori-din-irlanda-au-nascut-in-aceeasi-zi_64743.html#sthash.yr5A9ruI.dpuf

Alte stiri din Externe

Ultima oră