L-a ascultat prea mult pe Iohannis? Consilier prezidențial, fotografiat în timp ce dormea la o întâlnire oficială în Serbia

20 Oct 2015
L-a ascultat prea mult pe Iohannis? Consilier prezidențial, fotografiat în timp ce dormea la o întâlnire oficială în Serbia
Calmul, rigoarea și exprimarea ternă a președintelui Klaus Iohannis pare să fi început a face victime, cel puțin așa pare să demonstreze o fotografie publicată de click.ro, în care șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, dărâmat de oboseală, pare să fi adormit în timpul unei întâlniri oficiale a delegației române cu omologii din Serbia.

Instantaneul a fost surprins în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis în Serbia, ce a avut loc la jumătatea lunii iulie.

Potrivit adevarul.ro, care citează surse din delegația sârbă, evenimentul s-a petrecut după ce Klaus Iohannis și omologul său sârb, Tomislav Nicolici, ar fi părăsit ședința, în încăpere se mai găseau alte 20 de persoane iar instantaneul a fost surprins de unul din membri delegației sârbe.

Întâlnirea la vârf a președinților României și Serbiei, este singura vizită externă în care Klaus Iohannis nu a fost însoțit de presă.

Dan Mihalache a declarat pentru stiripesurse.ro că imaginea este o manipulare și că instantaneul a fost surprins într-un moment în care membrii celor două delegații se relaxau așteptând finalizarea convorbirilor tete-a-tete dintre cei doi președinți.
Șeful Administrației prezidențiale crede că imaginea nu ar fi fost făcută de partea sârbă, ci de un compatriot "binevoitor".

Chiar dacă Dan Mihalache spune că și-ar dori să fie capabil să ațipească, și chiar dacă instantaneul nu-l surprinde amantul lui Morfeu, se poate atrage atenția șefului Administrației Prezidențiale că indiferent de starea în care s-ar fi găsit, poziția nu este una demnă nici măcăr de o întâlnire între cumetri, darmite de una în care reprezintă România!


Alte stiri din Externe

Ultima oră